ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
مسائل متفرقه
دارو فروشى مقدارى از داروهايش به واسطه مخلوط بودن با الكل متنجّس بوده و آنها را فروخته، و آنچه را از مردم گرفته در برابر شيشه دارو و امثال ذلك هم نبوده تا حلال باشد، و ساليانى كارش اين بوده، آيا به عنوان مظالم هم چيزى بايد ردّ كند يا خير؟ و اگر لازم باشد چه مقدار بايد بدهد (اقلّ يا اكثر)؟
|ادامه
ارث
دختر اينجانب با شخصى ازدواج كرد، بعد از مدّت چند سال شوهرش از دنيا رفت، در روزهاى أوّل ازدواج فقير بودند، أمّا در اين مدّتى كه با هم بودند، مقدارى پول از طريق كار مشترك به دست آوردند (مثلا زن قالى بافته و شوهر كار ديگر نموده است) از آن مرحوم يك دختر بجا مانده، پدر و مادر او نيز زنده اند، إرث او به چه صورت بين ورثه تقسيم مى شود؟
احكام ديگر خريد و فروش
اگر هنگام معامله، فروشنده شرط كند كه مثلًا اگر خريدار تا فلان مدّت، ثمن را ندهد، معامله خود به خود منفسخ باشد، آيا چنين شرطى صحيح است؟
اگر در هنگام بيع قرار شود قسمتى از ثمن در وقت تنظيم سند پرداخت شود، آيا ضررى به صحّت بيع مىزند؟
اگر كسى جنسى را نسيه بخرد و بعد پول آن را از مال حرام بدهد، آيا معاملهى او صحيح است؟
اگر كسى چيزى را بخرد و بخواهد از پول حرام قيمت آن را بپردازد، چه حكمى دارد؟
خريد و فروش زمين و ساختمان
مغازهاى را با قولنامه معامله كردهاند و بايع مقدارى از ثمن را هم نگرفته كه بقيه را در وقت تحويل مغازه و ثبت و سند بگيرد؛ ولى پس از مدتى بايع پشيمان شده و مغازه را هم تحويل نمىدهد. آيا اين معامله لازم است؟
فروش و اجاره وقف
بيع الوقف و توزيع ثمنه علي الحاضرين من الموقوف عليهم